Leírás

Kalandok és tapasztalatok a közösségi oldalakon. Miért szeretnek és osztanak meg napról napra?

Feedek

Szerzők

HTML

Hej Bamba!

2012.09.28. 19:08 | Check | Szólj hozzá!

Ez az a poszt és téma, amit tökéletesen nem értek. Az Újlipótvárosban élt Deák Bamba Ferenc focista, aki máig Guinness rekorder gólkirály, adva voltak a családias részletek is a kedvenc ételeivel és az érdekes élet anekdotákkal, a dolog mégsem működött. Azt gondoltam a Richter - Fischer életrajzocskák után Deák Ferenc élete tovább fogja növelni az oldal nézettségét. De nem így történt. Pedig felvezettem "egy kép, egy mondat"-tal, A képen egy akrobatikus gólpassz, a szöveg szinte csak: JÖN, JÖN, JÖN. Utána egy részlet a vele készült interjúból, ahol az illusztráción két bepólyált fejű focista volt. S csak ezek után tettem fel a róla szóló írást. A képen ő a háttérben, elől Brezsnyev és Kádár. Mert a csattanó az hogy hiába volt a gólkirályság, az aranycsapatba nem került be, a londoni 6:3-as meccsen nem játszhatott. Egy részeg balhé után az FTC-ből a Dózsába, onnan pedig Kádár testőrségébe került.

Történész szemmel gyönyörű történet, mégsem látták, kedvelték annyian, mint pl. egy szimpla képet. Később újra próbálkoztam, és egy youtube bejátszást tettem fel egy góljával. Akkor pontosan ugyanaz játszódott le, mint a vele kapcsolatos korábbi bejegyzésekkel. Lehetséges lenne, hogy az olvasóimat hidegen hagyják a sporttörténeti bejegyzések? Inkább ez, mint hogy összeesküvés elméletek gyártásába kezdjek...

Címkék: Facebook Népszerűség Talány Deák Bamba Ferenc Felvezetés Egy kép egy mondat

A bejegyzés trackback címe:

https://poszt-office.blog.hu/api/trackback/id/tr144808700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása