Leírás

Kalandok és tapasztalatok a közösségi oldalakon. Miért szeretnek és osztanak meg napról napra?

Feedek

Szerzők

HTML

A csodálatos Fischer Annie

2012.09.24. 17:29 | Check | Szólj hozzá!

Augusztus 19-én írtam a szintén újlipótvárosi Fischer Annie-ról. Csillogó tehetség, izgalmas élet, sok apró-cseprő anekdota. Valószínűleg ezek okozhatták azt, hogy az előző nap megkezdődött népszerűsödés újabb lendületet vett. Igaz a szöveg minden eddiginél hosszabb volt, de bővelkedett meghökkentő részletekben, és a sokak által ismert szocializmusnak is megmutatta egy-két ismeretlen - a kiváltságosaknak járó - részletét.

Örülök, hogy ez a máig legnépszerűbb bejegyzésem. És elsősorban azért, mert tele volt a téma és a következményei is izgalommal, mert művelődés-  és társadalomtörténész szemmel is összetett volt, s azért is, mert a közösségi oldal építése szempontjából is tanulságos volt. 986-an látták, 54-en megosztották, 59 like-ot és 10 hozzászólást kapott. A megosztásokat is megosztották, és azok hozzászólásai is pozitívok voltak. Egy téma, amivel kapcsolatban nem volt kötözködés. Ami így visszanézve külön szép. Huh...

Ezt a hozzászólást felvezettem Tóth Aladár - Fischer Annie férjének - és levezettem Fischer Annie egy-egy Nyugatban  megjelent szövegével, illetve zenedarabokkal. Egyik népszerűsége sem közelítette meg az életrajzi szövegéét. De hogy valóban elég lenne egy jól megválasztott kép, és egy érdekes szöveg? Nem, de sokat számít.

A fotó itt is a Fortepan gyűjteményéből való, rajta a horgászó Fischer Annie 1963-65-ből.

Címkék: Facebook Modern Újlipótváros Fortepan Poszt Népszerűség Fischer Annie

A bejegyzés trackback címe:

https://poszt-office.blog.hu/api/trackback/id/tr954800022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása