Leírás

Kalandok és tapasztalatok a közösségi oldalakon. Miért szeretnek és osztanak meg napról napra?

Feedek

Szerzők

HTML

Kezdetek

2012.09.24. 12:52 | Check | Szólj hozzá!

A blog három célt szolgál.

Egyrészt rögzíti mindazt, amit egy készülő könyv Facebook oldalához írt bejegyzések kapcsán találtam még. Azokat a képeket, információkat, amik a Modern Újlipótváros kutatása során magára az oldalra már nem kerültek fel. Vagy azért, mert nem kapcsolódtak szorosan a történethez, a szereplőkhöz, vagy azért, mert a nézettségi adatok azt mutatták, hogy ennek az oldalnak a felhasználóit a témának ez az aspektusa nem érdekelte. Ami persze nem jelenti azt, hogy érdektelen lenne, sőt.

A másik cél éppen a Facebook, a Twitter és a Pinterest oldalon tapasztaltak megírása. Mindazé, amit a szerkesztések kapcsán a közösségi médiában, annak működéséről megtapasztaltam. Mit szeretnek az én olvasóim, és miket mások? Mikor és hogyan érdemes posztolni? Miként működnek mások oldalai jobban, vagy rosszabbul?

Harmadrészt annak dokumentálása ez a blog, hogy hogyan lehet kreatívan használni, működtetni a közösségi médiumokat, akár úgyis, mint specialista.

A kép az egyik kedvencem a Fortepan oldaláról, ahol sok képet találtam a FB oldalamhoz, vagyis az Újlipótvárosról is. A kép a Népstadionban készült 1970-73-ban.

Címkék: Facebook Pinterest Modern Újlipótváros Fortepan Social Network Közösségi Oldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://poszt-office.blog.hu/api/trackback/id/tr694799427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása